dilluns, 5 de maig del 2014

Documentació Legal



Pla d’Equipaments Culturals de Catalunya (PECCat 2010-20)

Guia per l’elaboració de Plans Locals d’Equipaments Culturals (PLEC) i Estudis de Programació d’Equipaments Culturals

La natura estratègica d’un pla d’aquests tipus determina que s’estableixi algun tipus de dispositiu i procediment de participació ciutadana que permeti compartir el procés d’elaboració del pla amb les persones i entitats vinculades a la cultura local. Els municipis determinaran el format i el recorregut d’aquest procediment en funció de les característiques locals.

1 comentari:

  1. "......un pla d’aquests tipus (de biblioteques) ....ha de permetre COMPARTIR el procés d’elaboració amb les PERSONES...." diu la Generalitat.

    D'acord amb Joan Pluma i Vilanova Director general del Dtament. de Cultura a la resposta al sr. Ettinghusen ja estan COMPARTIN "els passos per intentar trobar una solució alternativa a la sentència".

    I quines son les "persones" SELECCIONADES pel sr. Pluma?: el Regidor de Cultura de La Bisbal i l’Assessoria Legal de la Diputació de Girona,

    A la resta de persones de la zona el sr. Pluma (un cop a ma tinta i paper) ja els hi explicara.

    Es veu que el Sr. Pluma no ha trobat el material aixi que haurem d'esperar: només fa 5 mesos desde la sentencia sobre la seva (ell es l'encarregat de biblioteques de la Generalitat) biblioteca fallida.

    ResponElimina